Epístola de l'apòstol Pau als filipencsL'epístola de l'apòstol Pau als filipencs va ser escrita amb molta probabilitat durant el captiveri de Pau a Roma.

Pau va visitar per primer cop Filips al començament del segon viatge apostòlic. Després de que l'Esperit Sant no el deixés anar a predicar la Paraula a Àsia ni Bitínia, Pau, amb els seus companys, van baixar a Tròada. Allà Pau va tenir una visió on un macedoni li demanava ajuda. Pau va entendre la visió i van anar cap a Macedònia entrant a la ciutat de Filips, arribant així la Paraula de Déu, per primera vegada, al continent europeu.

Pau va estar un temps a Filips on va realitzar alguns deixebles. Tanmateix, al cap de poc temps de ser allà, Pau, juntament amb Siles, van ser bastonejats i tancats a la presó i posteriorment expulsats de la ciutat.

L'església de Filips va tenir una relació especial amb Pau, doncs, és l'única església de Macedònia que va assistir Pau per les necessitats de la predicació de l'evangeli.

Pau escriu la carta per agrair l'interés dels filipencs per ell al enviar-li ajuda a través d'Epafrodit. Pau utilitza la carta per animar als filipencs a perseverar en la fe en Jesucrist, amb humilitat i bon comportament així com fan, tot avisant-los que no es desanimin per les tribulacions d'aquest món. Al mateix temps Pau referma la idea de la futilitat de les coses terrenals i la importància de buscar les celestials.Evangeli segons MateuEvangeli segons MarcEvangeli segons LlucEvangeli segons JoanFets dels ApòstolsRomansPrimera CorintisSegona CorintisGàlates
EfesisFilipencsColossencsPrimera TessalonicencsSegona TessalonicencsPrimera TimoteuSegona TimoteuTitusFilemó
HebreusJaumePrimera PereSegona PerePrimera JoanSegona JoanTercera JoanJudesApocalipsi


preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)