Primera epístola de l'apòstol JoanJoan va ser un dels primers deixebles de Jesús. Ell va ser l'únic dels apòstols que va presenciar la mort de Jesús a la creu. Juntament amb Pere i Jaume, Joan era considerat una de les columnes de l'església de Jerusalem. Després de Pau, del qual tenim 13 llibres al Nou Testament, Joan ha estat la segona persona que més llibres ha aportat al Nou Testament amb un total de 5: l'evangeli segons Joan, tres epístoles i el llibre d'Apocalipsis.

La primera epístola de l'apòstol Joan és una epístola mancada de tot tipus de referència personal. No ens diu res de la vida ni la situació de Joan ni ens diu res sobre els receptors de la carta.

La primera epístola de Joan representa un test per a comprovar si som realment creients o no. Al llarg dels 5 capítols, Joan va desenvolupant diferents situacions en les quals nosaltres podrem confrontar-nos per veure com està la nostra fe.Evangeli segons MateuEvangeli segons MarcEvangeli segons LlucEvangeli segons JoanFets dels ApòstolsRomansPrimera CorintisSegona CorintisGàlates
EfesisFilipencsColossencsPrimera TessalonicencsSegona TessalonicencsPrimera TimoteuSegona TimoteuTitusFilemó
HebreusJaumePrimera PereSegona PerePrimera JoanSegona JoanTercera JoanJudesApocalipsi


preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)