Primera epístola de l'apòstol PerePere va ser un dels primers deixebles de Jesús. Considerat una de les columnes de l'església de Jerusalem juntament amb Jaume i Joan, Pere va tenir el privilegi de ser el primer a anunciar l'evangeli de les Bones Noves als jueus després de rebre l'Esperit Sant, i a la vegada, Pere també va ser el primer ha predicar l'evangeli de les Bones Noves als gentils.

Pere adreça la seva primera carta, escrita per mitjà de Silvà, als elegits estrangers de la diàspora del Pont, de Galàcia, de Capadòcia, d'Àsia i de Bitínia.

En la seva carta Pere fa una exhortació als germans a viure amb santedat, abstinència dels desitjos carnals, amor fraternal, obediència a la Paraula, humilitat i submissió envers les autoritats. Pere posa un especial èmfasi en la seva primera epístola al fet de patir per causa de l'evangeli. El sofriment és el tema que més desenvolupa en aquesta carta, tot exhortant els germans a romandre ferms en la fe, sabent que el diable cerca fent-se caure de la fe però resistint-li ferms sabent que després de patir un poc de temps aquí la Terra ens espera la recompensa que ens donarà el nostre Senyor Jesucrist al cel.

La primera epístola de Pere també conté ensenyança sobre la relació entre el marit i la muller i el comportament dels ancians envers l'esglésiaEvangeli segons MateuEvangeli segons MarcEvangeli segons LlucEvangeli segons JoanFets dels ApòstolsRomansPrimera CorintisSegona CorintisGàlates
EfesisFilipencsColossencsPrimera TessalonicencsSegona TessalonicencsPrimera TimoteuSegona TimoteuTitusFilemó
HebreusJaumePrimera PereSegona PerePrimera JoanSegona JoanTercera JoanJudesApocalipsi


preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)