Epístola de l'apòstol Pau a TitusL'epístola de Pau a Titus és l'última de les tres cartes "anomenades" pastorals que apareixen a la Bíblia, i al igual que les altres dues, molt possiblement van ser escrites per Pau en un període de temps posterior del que se'ns narra el capítol 28 dels Fets dels apòstols.

No sabem en quines circumstàncies Pau va conèixer a Titus. El que sí sabem és que Titus va ser un dels primers col·laboradors de Pau. D'origen grec, Titus, va ser l'únic grec que va acompanyar Pau al concili de Jerusalem.

Titus sempre va estar implicat en l'obra evangelitzadora de Pau. Això ho podem veure amb la seva tasca desenvolupada a Corint o a Dalmàcia.

Pau escriu l'epístola a Titus per donar-li instruccions sobre com organitzar l'església de Creta establint ancians a cada ciutat, mentre ell era a Nicòpolis. Pau exhorta a Titus a reprendre amb fermesa a les persones que ensenyen doctrines estranyes i cercar la puresa de l'evangeli.Evangeli segons MateuEvangeli segons MarcEvangeli segons LlucEvangeli segons JoanFets dels ApòstolsRomansPrimera CorintisSegona CorintisGàlates
EfesisFilipencsColossencsPrimera TessalonicencsSegona TessalonicencsPrimera TimoteuSegona TimoteuTitusFilemó
HebreusJaumePrimera PereSegona PerePrimera JoanSegona JoanTercera JoanJudesApocalipsi


preguntadelasetmana (23K)

Pàgina creada amb l'ajuda de:

cctw (45K)
evolucio-vs-creacio-el-llibre (82K)